Hlavní obsah
Článek

Jubilejní, 20. sezona Ulice bude pořádná jízda! Diváci se mohou těšit na nové postavy i návraty důvěrně známých tváří včetně Matouše Rumla (38), který si zahrál učitele fyziky Davida Kučeru. Co ho v seriálu čeká?

Před startem nových dílů jsou diváci jako na trní. A předhánějí se v tom, kdo ví víc k dalším zápletkám a návratu oblíbených hrdinů. Jsou jimi i Ruml a Patricie Pagáčová (35) coby jeho manželka Tereza.

„Tereza bude smutná, že Davida až příliš pohltila práce a zapomněl na rodinný život, tak jí možná proto napadlo, že je jí nevěrný,“ poodkryla možnou zápletku ostře sledované dvojice Kristýna.

Jeho jméno se řeší i v souvislosti s postem nového ředitele gymnázia. Irena Landová v podání Kateřiny Holánové ve funkci překvapivě skončí a bude se řešit její nástupce. A právě v tomto ohledu mají už teď jasno.

„Že by dosadili Davida s jeho znalostmi ze zahraničí?“ ptala se Tereza. „Já si taky myslím, že Soňa utře a bude ředitel David,“ zamyslela se Olga, která nevěří, že by gymnázium vedla nenáviděná Soňa Čechová, kterou si náležitě užívá Lucie Vondráčková. „Doufám taky,“ doplnila Alena.

„Soňa nebude ředitelkou. Bude to muž, nevzpomenu si teď na jméno, ale myslím, že od Terezy manžel. Ale nejsem si jistá, zda přesně on, ale bude to chlap,“ uvedla Eva. „Dejte Davida od Terky, ale ne Soňu,“ prosí Jarka, která věří, že mužský element ve škole je vždycky ku prospěchu.

Další články

Načítám