Hlavní obsah
Článek

Když jsme se po dlouhé době setkali s herečkou Vilmou Cibulkovou (61), nepobírali jsme pouze její vzhled a životní styl. Pracovně je nyní velmi vytížená a už ne pouze divadlem. Víc se vrátí i televizní obrazovku a plátna kin.

Vilma Cibulková, která bývala stálicí filmového plátna a nezapomenutelná je například její nahá scéna z Pupenda, se naposledy objevila před dvěma lety ve filmu Promlčeno, později se mihla už jen v jedné epizodě seriálu Policie Hvar.

„Léto mám pracovní, také divadlo a workshopy a dílny, ale pak budu natáčet. S Tomášem Vorlem budu točit film Džob, ale to bude až v září. Ale v srpnu začnu roztáčet nový seriál, který ale ještě nemohu zmiňovat,“ začala s výčtem svým aktivit Vilma.

„Měla bych si udělat i krátký pracovní výlet do Tuniska, což bude pro slovenskou televizi. Vysvětlili mi to tak, že si každý rok vyberou jednu českou osobnost a ta tam hraje hlavní roli. Je to romantický seriál, a jak jsem si stihla přečíst scénář, je neuvěřitelně půvabný a vedle mě by stál velmi sympatický a milý kolega, kterého mám moc ráda,“ těší se Cibulková.

Související témata:

Další články

Načítám