Hlavní obsah
Článek

Tom Cruise (62) během závěrečného ceremoniálu na olympiádě předvedl úchvatnou show, ne všichni se ale soustředili jen na jeho skvělý výkon. Lidé si všimli, že obličej filmové hvězdy je značně opuchlý, a spekulují, jaké zákroky mohl podstoupit.

Tom Cruise je vedle Brada Pitta dalším z hollywoodských krasavců, u kterého měli lidé dlouho pocit, že snad vypil elixír mládí. Ovšem na rozdíl od svého parťáka z filmu Interview s upírem doznal obličej Cruise viditelných změn, které byly patrné během jeho vystoupení na závěrečném ceremoniálu olympiády v Paříži. Nejen oficiální televizní záběry, ale i Tomovo vlastní selfie vzbudily otázky ohledně jeho vzhledu.

„Nechal si Tom udělat něco s obličejem?“ nebo „Zajímalo mě, jak dlouho bude Tomu Cruisovi trvat, než se uchýlí k extrémní plastické chirurgii. Dostal jsem odpověď,“ píší lidé na platformě X. A další míní, že hercův obličej vypadal opuchlý jako po požití určitých léků.

Plastický chirurg Kshem Yapa pak magazínu Daily Mail řekl, že je možné, že herec podstoupil lifting obličeje v kombinaci s transplantací tuku. „Může to být účinná kombinace a je to operace, kterou sám často dělám, ale musíte dávat pozor na množství tuku, které do obličeje vložíte,“ uvedl.

Jako další varianty dle lidí přichází v úvahu i botox, mikrojehličkování a někteří mají pocit, že Tomův obličej mohly změnit steroidy.

Magazín dále upozorňuje na to, že Cruise se s podobně oteklou tváří na veřejnosti ukázal už v roce 2021, o necelý rok později pak byl na veřejnosti znovu viděn s bezchybným vzhledem.

V českých končinách podobný problém nedávno řešila i Dara Rolins, která čelila útoku lidí poté, co prasklo, že podstoupila úpravu obličeje. Téměř půl roku trvalo, než si zpěvačce po operaci obličej „sedl“ a v současné době vypadá dle fanoušků na dvacet. Dá se tak očekávat, že pokud Tom Cruise podstoupil podobný zákrok, za pár měsíců opět překvapí mladistvým vzhledem.

Další články

Načítám