Hlavní obsah
Článek

Kolem princezny Kate (42) je momentálně rušno mnohem víc, než by si přála. Na Den matek, který ve Velké Británii letos připadl na neděli 10. března, sdílela snímek se svými třemi dětmi, aby jím popřála vše nejlepší všem maminkám. Záměr se však minul účinkem a fotka rozdmýchala vlnu spekulací a domněnek.

Snímek byl totiž upravovaný, a to tak, že jej následně z nabídky stáhly i velké agentury. Sama Kate se poté ozvala s omluvou a vysvětlením, že jako amatérská fotografka se snímky občas experimentuje. Veřejnost to však neuklidnilo ani trochu.

Stejně tak fotografie prince a princezny v autě, vyfocená v pondělí, když pár odjížděl z Windsoru, vody rozčeřila.

„Co královská rodina skrývá, protože tohle začíná být děsivé. Fotka, která vyšla včera vs. fotka Kate Middleton na výročí bitvy na Sommě v roce 2016. Další Photoshop?“ ptá se jedna z fanynek, která srovnává aktuální fotografii s osm let starým snímkem.

Princezna je na něm zachycena ve stejném úhlu a žena, která fotografie sdílela na sociální síti X, má zřejmě za to, že se jedná o fotomontáž s použitím starého snímku. V tomto případě se však opravdu jedná spíš o divokou konspiraci, čehož si je autorka zřejmě vědoma, neboť používá hashtagy #katespiracy či #kategate.

Další články

Načítám