Hlavní obsah
Článek

Tohle už byl opravdu poslední večírek 58. ročníku karlovarského filmového festivalu. Poté, co byly rozdány ceny a odpromítal se závěrečný film, vyrazili pozvaní hosté do grandhotelu Pupp, kde mohli u skleničky probrat dojmy z letošního pobytu.

Některé dámy už se také převlékly z méně pohodlných rób. Model Carolina Herrera odložila topmodelka Karolína Kurková (40), která se dobře bavila s výkonným ředitelem festivalu Kryštofem Muchou. Světlé šaty si zřejmě nechtěla nechat od někoho polít Jitka Schneiderová (51) a v jiných šatech než na červeném koberci se objevila také Klára Melíšková (52).

S fešným doprovodem tokala u vínečka herečka Anna Polívková (45); a její kolegyně Eliška Křenková (34) dokázala, že se umí také smát. Rozesmál ji herec a festivalový porotce Geoffrey Rush (73). Už bez manžela Jiřího Bartošky (77) se dobře bavila Andrea Bartošková, rovněž v civilnějším modelu.

Obrovskou radost z divácké ceny, kterou o pár hodin dříve převzal, u piva projevil Jiří Mádl (37). Vůbec poprvé jsme na festivalu zahlédli herce Jana Révaie. Podle sociálních sítích se tady fotil pod taktovkou Benedikta Renče, který ho nechal vysvléknout donaha. Kdo všechno na afterparty dorazil, se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám