Hlavní obsah
Článek

Herečka Jane Seymour (73), kterou si diváci pamatují zejména ze seriálu Doktorka Quinnová, je i v babičkovském věku v úžasné formě!

Herečka vypadá stále skvěle a postavu by jí mohly závidět i o generaci mladší ženy. Nyní se pochlubila figurou v červených jednodílných plavkách, kde nechala vyniknout svá ňadra. Pánové rázem nevěděli, kam s očima, a na sociální síti se to jen hemžilo superlativy na adresu hereččiných nesporných půvabů.

„Sluníčko a trocha červené - co víc si přát? Pojďme ven, zhluboka se nadechnout a nezapomeňte si užívat malé radosti. Tak na více takových momentů,“ napsala fanouškům zářící Jane Seymour. „Co je to za záchranářku z Pobřežní hlídky?“ žasli lidé v komentářích, kde si vitální sedmdesátnice mohla přečíst, že vypadá „úchvatně“, „nádherně“, „neuvěřitelně“, „sexy“, a také to, jaká je to pořád kočka. „Tahle fotka mluví za vše, je radost vidět tě, jak záříš,“ psali jí fanoušci.

Seymour, která proslula nejen rolí doktorky Quinnové ve stejnojmenném seriálu, ale rovněž jako Bond girl Solitaire Seana Conneryho z bondovky Žít a nechat zemřít z roku 1973, tvoří šťastný pár s hudebníkem Johnem Zambettim.

V minulosti ovšem neměla na vztahy štěstí. Byla celkem čtyřikrát vdaná a je čtyřnásobnou maminkou. Nyní si ovšem všechno vynahrazuje, a jak řekla v nedávném rozhovoru, je konečně po všech stránkách šťastná, což se ostatně projevuje i na její mladistvé vizáži a dobré náladě.

Další články

Načítám