Hlavní obsah
Článek

Hvězda reality show Survivor 2023 Žaneta Skružná je známá svými experimenty s vlasy. Po návratu z drsné soutěže si například oholila hlavu. Když jí vlasy dorostly, tak si zase nechala naplést dlouhé copánky. Avšak i ty nedávno sundala, aktuálně nosí mikádo.

Usměvavá brunetka se našla v cestování. Před několika dny vyrazila s kamarádkou na náročný dálkový trek jihozápadním Portugalskem, který mapuje na svých sociálních sítích. V nohách mají už přes 100 kilometrů a jsou přibližně v půlce. Během cesty si dopřávají i zasloužený odpočinek a jednou momentkou z krásné pláže vzala Žaneta fanouškům dech.

„Spoko. Kdo by byl pohoršený, že nemám vršek, tak může být rád aspoň za spodek,“ napsala Žaneta k fotografii, na které zapózovala kompletně nahoře bez. V telefonu si fotografii pouze upravila dvěma černými srdíčky, které umístila na své bradavky.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta milých i úsměvných komentářů. „Tvl, co to je za p*rno?,“ zeptal se Josef Kůrka. „Moje mini čůča nemůžou být považovaný za žádný p*rno, zavánělo by to pedofilií,“ odpověděla Žanet s úsměvem.

„Vodvaaaz,“ napsala kamarádka Andrea Bezděková (29). „Konečně si taky někdo opaluje i prsa,“ uvedl fanoušek. Žanetko, bomba. Chlap má kolikrát větší kozy než ženská, chodí nahoře bez a taky to nikomu nevadí, ale za tohle lidi lynčují. Za mě palec nahoru a klobouk dolů za odvahu,“ souhlasí další.

Související témata:
Žaneta Skružná

Další články

Načítám