Hlavní obsah
Článek

Christina Applegate se znovu vyjádřila ke svému životu s roztroušenou sklerózou. Tentokrát se podělila o svá přání, která by si chtěla splnit, než se rozloučí s tímto světem.

Není to tak dávno, co herečka, známá hlavně díky roli Kelly ze seriálu Ženatý se závazky, s veřejností sdílela své pocity o tom, že už ji nebaví život, ve kterém se musí potýkat s těžkou nemocí. Christina, která si jasně uvědomuje, že před sebou už nejspíš nemá další desítky let, se teď podělila i o to, jaká největší přání ještě v jejím životě zůstávají nesplněna.

„Tohle jsou věci, které bych chtěla stihnout ve dnech, které mi zbývají. Chtěla bych pracovat s Shirley MacLaine. A také pít panáky s Cher,“ napsala herečka na síti X. Shirley MacLaine je legendární hollywoodskou herečkou, která v dubnu oslavila už devadesáté narozeniny. S Christinou ji pojí jedna společná role. V roce 2005 ztvárnila Applegate hlavní roli v broadwayském muzikálu Sweet Charity. Tutéž roli si Shirley zahrála ve filmu z roku 1969.

Hereččino přání spolupracovat s legendou je nejspíš hodně velké. O stejném snu se totiž zmínila už před měsícem. „Přála bych si, abych mohla pracovat s Shirley MacLaine. Probudila jsem se a ten sen, který jsem měla celý život, mě zaplavil. Chvíli jsem plakala. A jsem si jistá, že budu znovu. Ou a Shirley, už nemám tvoje číslo,“ napsala na sociální sítě.

Tak uvidíme, jestli se alespoň jedno přání herečce splní. Spolupráce se slavnou herečkou by se klidně mohla stát skutečností, protože ta je i přes svůj věk stále aktivní, a dokonce by v tomto roce měla natáčet nový film. Co se týče Cher, několik fanoušků ji označilo v odpovědích na hereččino vyjádření, a navíc její přání plní stránky společenských magazínů celého světa, a tak nezbývá než počkat, jestli zpěvačka zareaguje.

Další články

Načítám