Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár měsíců, kdy legendárního Clinta Eastwooda postihla velká životní tragédie. Přišel o svou přítelkyni Christinu (†61), která zemřela na infarkt. A teď musí herec a režisér řešit další velký problém.

Tentokrát se jedná o Eastwoodovu dceru Francescu, krásnou a na první pohled sympatickou dámu, která se s otcem ráda ukazuje i na společenských akcích. Její matkou je herečka Frances Fisher, kterou lidé mohou znát jako matku Rose z filmu Titanic.

A také Francesca kráčí ve šlépějích rodičů. Před kameru se poprvé postavila už ve dvou letech, později získala role v seriálech a přišly i hlavní role ve filmech. Dcera legendy také získala vzdělání na soukromých školách a v životě jí alespoň na první pohled nic nechybělo.

Bohužel se ale objevila zpráva o tom, že právě jednatřicetiletá Francesca byla zatčena za domácí násilí. V sobotu měla jet kolem Beverly Hills v autě se svým přítelem Alexanderem Wraithem, dle deníku TMZ ale došlo k hádce a pak mělo dojít právě i k fyzickému násilí ze strany herečky. Její přítel pak zavolal na policii, která mu doporučila, aby dojel na policejní oddělení v Beverly Hills. Alexander měl mít „viditelná zranění“, Francesca byla zatčena a obviněna.

S přítelem je herečka od roku 2017 a mají spolu šestiletého syna. Zatím není jasné, jestli i on byl přítomen incidentu. Francesca dle dostupných informací odmítla lékařskou pomoc a byla propuštěna na kauci 50 tisíc dolarů.

4
fotky

Další články

Načítám