Hlavní obsah
Článek

Clint Eastwood prožívá velmi bolestné chvíle. Přišel o velkou lásku svého pozdního věku, partnerku Christinu Sanderu. O své milé napsal dojemná slova.

„Christina byla milující, pečující ženou a bude mi strašně moc chybět,“ svěřil se legendární herec ve svém prohlášení. O jejím úmrtí nebyly uvedeny žádné podrobnější informace a dle zdrojů z okolí herce to tak i zůstane.

Svou lásku našel Eastwood v roce 2014, kdy pracovala jako hosteska v restauraci jeho hotelu Mission Ranch v Carmelu v Kalifornii. I přes třiatřicetiletý věkový rozdíl se do sebe Christina a její šéf rychle zamilovali a přesto, že Clint o svém soukromém životě příliš nemluví, svět o jejich vztahu věděl díky tomu, že blondýnka svého partnera doprovázela na společenské akce.

Poprvé se spolu ruku v ruce objevili v roce 2015 na premiéře filmu Americký sniper, který Eastwood režíroval. Sestěhovali se prý ale už v roce 2014, a to do domu v hodnotě 20 milionů dolarů, který herec a režisér vybudoval pro svou exmanželku Dinu nedlouho předtím.

Naposledy se spolu pár objevil ve společnosti v roce 2019.

Clint Eastwood je otcem osmi dětí, které má s šesti různými ženami. Všechny děti prý měly Christinu moc rády.

Další články

Načítám