Hlavní obsah
Článek

Vedení organizace Clash of the Stars má za sebou snad nejkrušnější týdny od svého vzniku. Promotéři řešili skandál za skandálem, přičemž o ten vůbec největší se postaral influencer Samir Margina, kvůli kterému Clash přišel nejen o sponzory, ale i o řadu fanoušků. Samir však i po obřím maléru slibuje, že se do klece vrátí - tentokrát však hodlá jednat v souladu se zákonem a ujišťuje, že se ponaučil.

Snad nikomu z tváří Clash of the Stars se nedostalo takové (nechtěné) pozornosti jako Samiru Marginovi po úvodní tiskové konferenci k devátému galavečeru. Ten svým nenávistným několikaminutovým projevem směrem ke svým soupeřům a LGBT komunitě na pódiu v přímém přenosu vzbudil rozruch jako nikdo před ním. Jeho výhrůžky znásilněním, podřezáním, nebo dokonce smrtí si ihned vysloužily zpětnou reakci. Nejenže Samir byl promotéry Clashe na minutu vyloučen, trestu čelila i samotná organizace. COTS přišlo o hlavního sponzora Fortunu, ale i řadu dalších a odvrátili se i mnozí fanoušci. Případ navíc skončil v řešení policie.

O to spíše bylo velkým překvapením, že na sobotním 9. galavečeru byl Samir přítomen. Sice nezazářil v kleci, ale zápasy „svých kolegů“ sledoval z jedné z prvních řad. Na místě se v rozhovoru pro Super.cz vyjádřil k dění posledních týdnů. „Dali mi pokutu, nebudu říkat přesně kolik. Musím říct, že to bylo v řádech stovek tisíc. Navíc mě připravili o sponzory, takže jsem přišel o další desetitisíce a přišel jsem samozřejmě o plat od Clashe, takže vlastně úplně o všechno. Jsem za to rád, dalo mi to životní lekci,“ rozpovídal se.

„Ponaučil jsem se, v životě už neudělám takovou hloupost. Už vím, jak směřovat svůj trashtalk. Můžu vám slíbit jedno, trashtalk bude daleko lepší, bude vás bavit, ale bude to v mezích zákona,“ dodává. Samir zároveň slibuje, že se do klece vrátí, chyby z minulosti opakovat nehodlá.

Další články

Načítám