Hlavní obsah
Článek

Minulý týden Simona Krainová (51) vyděsila sledující na své sociální síti. Blonďatá kráska totiž oznámila, že ji čeká operace. Zároveň uvedla, že až se oklepe a nabere sílu, bude zpět.

Jak napsala, tak také udělala. Modelka nyní poslala pozdrav z nemocničního lůžka. „Můžete mít tisíc problémů v životě, ale dokud nemáte zdravotní problém, nemáte žádný problém. Pevné zdraví je jako koruna, zdraví, které nosíte. Ale vidí ji vždy jen nemocní. Přeji vám všem tu korunu mít pevně na hlavě, ale i v hlavě. Nezapomínejte na to. Každý nový den je zázrak. Já se po dnešku na ten další den těším ještě víc než kdykoli,“ napsala Simona k fotce.

Zároveň uvedla, že nebude více konkretizovat důvod operace. „Nemůžu a nechci konkretizovat ani moji diagnózu, ani nemocnici, ve které se momentálně nacházím, protože chci mít klid a soukromí při odchodu domů a nestojím o zběsilý úprk před stádem paparazzi fotografů. Díky za pochopení. Zvlášť v momentě, kdy se cítím jako přejetá kamionem a zmačkaná jako kus papíru, ale jedu dál,“ dodala modelka, kterou okamžitě lidé zahrnuli přáními, ať je co nejdříve v pořádku a fit.

4
fotky

Další články

Načítám