Hlavní obsah
Článek

Krása střídá nádheru, řekli by jistě mnozí při pohledu na Cindy Crawford (58) a její dceru Kaiu Gerber (23). Obě dámy se totiž v neděli večer staly hlavními hvězdami party v Paříži známé hodinářské značky, přičemž zvolily na současné poměry velmi umírněné elegantní modely. Jak to oběma kráskám slušelo, se můžete podívat ve fotogalerii.

Modelingová legenda Crawford doplnila své černé šaty v midi délce o červené psaníčko a sandálky, zatímco Kaia své „malé černé“ zkombinovala s vínovými lakovkami do špičky na nízké „kačence“. Jak Cindy, tak Kaia přitom nechaly vyniknout především luxusní hodinky, o které při této příležitosti šlo v první řadě.

Dvaadvacetiletá Kaia, která se vydala ve šlépějích maminky a na poli modelingu sklízí jeden úspěch za druhým, je už třetím rokem přítelkyní herce Austina Butlera, který získal za tvárnění Elvise Presleyho Zlatý glóbus. Ten ovšem na akci ve francouzské metropoli, která aktuálně žije olympiádou, chyběl. Stejně tak i manžel Cindy Rande Gerber, za nějž je supermodelka šťastně provdaná již šestadvacet let.

Navzdory faktu, že Cindy vypadá s blížící se šedesátkou fantasticky, lidé se v komentářích zaobírali převážně její dcerou, konkrétně pak hlavně její mimořádně útlou postavou. „Kaia je tak hubená, až je mi z toho smutno. Je doslova kost a kůže,“ zní jeden z komentářů na Daily Mailu na toto téma.„Kaia má výšku a postavu modelky, ale není zdaleka tak atraktivní, jako byla kdysi její máma,“ domnívá se čtenář z Austrálie. „Má opravdu dlouhé ruce,“ konstatuje kdosi z Irska. Mnozí přitom souhlasili také s tímto názorem: „Kaia se začala ničit výplněmi (rty a čelist, pod očima) a totálně kvůli tomu zestárla,“ měla pro změnu jasno čtenářka z Miami.

Další články

Načítám