Hlavní obsah
Článek

Slovenky jsou známy svým temperamentem. Naposledy to dokázala hvězda Jedné rodiny a Česko Slovensko má talent Diana Mórová (54), která se velmi naštvala na české tvůrce zmíněného seriálu. V díle totiž zůstala scéna, kde je vidět nahá.

„My jsme v tom seriálu byli v sauně, udělali to jako velký průser. Zaplatili mi za to, i když velmi málo, ale asi se budu soudit, protože nesmíte dát nahé tělo do denního seriálu, mají to zakázané, nahé tělo nesmí použít. Oni mi jen řekli, když jsem jim volala: ‚Promiňte, to nám uniklo.‘ Toto mi Češi řekli. Jako vždy. Toto české herečce neudělají, ale slovenské… Já jsem s Čechy opravdu skončila, to je vrchol, je to normální? Jak jim to mohlo uniknout?“ ptala se rozrušeně.

Zveřejnění svého těla vnímá slovenská hvězda jako velkou urážku a schválnost ze strany českých tvůrců. „Velmi mě urazili, vždyť proč by mi dávali vědět, že se něco takového zveřejní, vždyť my jsme asi děvčata z Krížnej ulice v Bratislavě (ulice proslavená prostitutkami – pozn.),“ uvedla.

„To jsou Češi, prostě to je naschvál. Nevěřím jim. Chcete jim vyhovět, řeknou, že nebude nic vidět, a nakonec to použijí,“ dodala s tím, že je to hodně přes čáru.

Mórová se přitom v minulosti nebála na společenské akce vynést modely, které její dekolt velmi odhalily, jak se můžete podívat v naší fotogalerii.

Reakce televize Nova však slovenskou hvězdu musela zvednout ze židle. „Diskutovaný několikasekundový záběr byl ze seriálu vystřihnut, Dianě Mórové jsme se omluvili a dohodli jsme se na adekvátním finančním vyrovnání. S herečkou jsme pak pokračovali v natáčení, které se neslo v přátelském duchu, proto nás nyní její slova překvapila,“ komentovala vzniklou situaci.

Další články

Načítám