Hlavní obsah
Článek

Léto je stále v plném proudu a krásného počasí si užívá i herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová (33), která vyrazila krátce před porodem na chatu, kterou ovšem neobývá jenom se svou rodinou, jak je znát na nových snímcích.

Na návštěvu za ní totiž přijela nejen maminka Irena Obermannová, ale také Pavla Tomicová (62) nebo Jan Cina (36), což u Bereničiných fanoušků vyvolalo velkou radost. „Takovýhle léto to je. Chalupa a krásný návštěvy,“ napsala Berenika k několika fotografiím, které ukazují, jakou pohodu si s borůvkovým koláčem, kávou a také cigárkem v ruce návštěva užívá a jak tráví i tyto známé osobnosti léto.

Na jednom ze snímků pak Berenika drží v ruce plínku, a tak fanoušci začali spekulovat, zda náhodou neporodila. Tomu se ale herečka zasmála a řekla, jak se věci mají. „Hah nene. Máme na chalupě spoustu dalších dětí, co potřebujou vyměnit plínu,“ odpověděla.

„Pavluška a Honzík. Co víc si přát. Doufám, že jsi se příliš nenasmála, aby tě nevezli z chalupy rovnou na sál,“ napsala jedna z nadšených fanynek. „Krásný fotky, atmosféra a super herci. Tolik mých oblíbených lidi na jednom místě,“ podotkla další. „Užívejte. Vypadá to, že tam máte božský klid,“ napsala příznivkyně.

Další články

Načítám