Hlavní obsah
Článek

Od vydání memoárů Britney Spears s názvem Žena ve mně visela ve vzduchu otázka, kdo převede silný příběh na filmové plátno. Práva nakonec ukořistila společnost Universal Pictures, která se už rozhlíží po vhodné adeptce na hlavní roli. Fanoušci navrhují Millie Bobby Brown nebo Sabrinu Carpenter.

Kniha Žena ve mně obsahuje životní příběh popové ikony, dotýká se ale i témat svobody, slávy a mateřství. V memoárech, které vyšly po jejím odvážném svědectví u soudu v roce 2021, Britney odhaluje nejen svoji životní cestu a vnitřní sílu, ale také vliv rodiny, hudby a lásky na celý její nestandardně probíhající život.

Velmi otevřeně a lidsky v bestselleru popisuje svou cestu na výsluní. A to od dob, kdy vystupovala v pořadu Mickeyho klubík až po její velmi medializovaný a zkoumaný případ opatrovnictví. Detailně líčí ovšem i svůj vztah s Justinem Timberlakem a pokroucené rodinné vztahy s rodiči i se svými syny.

Jisté už je, že na vývoji filmu se bude podílet režisér Jon M. Chu (Čarodějka) a producent Marc Platt (La la land). Sama Britney Spears (42) se na svých sítích vyjádřila, že se na spolupráci s nimi těší.

Fanoušci už ale hádají, kdo by byl do role bývalé popové princezny vhodný. Ve vzduchu tak visí několik jmen. Nejde ovšem pouze o vzhled a nutné herecké nadání, důležitý bude samozřejmě i zpěv a tanec.

V hledáčku tak jsou zpívající a tancující herečky Sabrina Carpenter nebo Addison Rae. Lidé ovšem navrhují třeba i jedenáctku ze Stranger Things Millie Bobby Brown, která by o roli měla sama zájem.

Vyjádřila to před dvěma lety v pořadu The Drew Barrymore Show, kde se svěřila, že si přeje jednoho dne ztvárnit Britney v jejím životopisném filmu. Odvážnou Millie ovšem tenkrát sama Britney uzemnila, že dokud je naživu, film o ní nebude. Na to ale zřejmě změnila názor po vydání úspěšné knihy.

V posledních týdnech se objevila ale i další známá tvář, a to Blake Lively, která na premiéru svého nového filmu oblékla ikonické šaty značky Versace, jež samotná Britney vynesla před více než dvaceti lety. Na otázku, zda by o roli stála, se zasmála a řekla, že ji to ani nenapadlo, ale potěšilo by ji to.

Do nelehké role by se samozřejmě hodily mnohé další kandidátky. Například britská zpěvačka Louisa Johnson, výherkyně anglického X Factoru z roku 2015, jejíž obdiv i podoba ke známé hvězdě jsou natolik zřejmé, že se za ni obléká i na Halloween.

Dalším zmíňovaným jménem je pak herečka Emma Roberts, která o roli také projevila zájem. „Hrát Britney Spears je můj skutečný sen,“ řekla herečka v nedávném rozhovoru pro Cosmopolitan.

Ať už to dopadne jakkoli, jisté je, že tvůrci rozhodně mají z čeho vybírat. Otázkou ovšem bude, jak dobře umějí zmíněné kandidátky tancovat s noži, protože to by mohlo být ve výběru do této role zásadní. Koho vidíte v roli Britney vy?

Další články

Načítám