Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a moderátorka Emma Smetana (36) celkem ráda provokuje vyzývavými kostýmy. Není se čemu divit, pyšní se postavou jak proutek. Nyní ale všechny zaskočila, přišla oblečena zcela jinak.

Nemám tady koncert, jsme jen na tiskovce a černý rolák je taková pařížská intelektuální póza, tak mi to přišlo na tu jedenáctou dopoledne akorát,“ mrkla na nás Emma během rozhovoru pro Super.cz. Tentokrát se tak lidé nepokochali jejími křivkami, ale byli obeznámeni, jak vypadá zmíněná intelektuální póza.

My se společně sešli na tiskové konferenci projektu, díky němuž do Prahy poprvé zamíří legendární pařížský Moulin Rouge, který vystoupí v pražském Obecním domě. Galavečer má navíc prohloubit vztahy mezi Českem a Francií. Není tak divu, že na tomto večeru vystoupí i Emma, která je úzce spojená s touto zemí. Blízko slavného pařížského kabaretu má dokonce byt.

Ten kabaret mám čtyři kroky od svého pařížského bytu. Pro mě je to nejbližší sousedství, spolu s pekařstvím, večerkou a lékárnou. Je to takový trojúhelníček a ještě je tam kavárna, kde se natáčela Amélie z Montmartru, ale jako divák jsem v Moulin Rouge nikdy nebyla,“ dodala v našem rozhovoru Emma Smetana, která na galavečeru vystoupí i se svým partnerem Jordanem Hajem (36).

4
fotky
Související témata:
Moulin Rouge

Další články

Načítám