Hlavní obsah
Článek

Její citáty a fotky se staly hitem internetu. Není divu. Marie Růžičková marně hledá konkurenci a nepřestává šokovat. To je bezesporu úctyhodný výkon, vzhledem k tomu, že na sítích jsou lidé zvyklí na leccos.

„Základ je umět se dobře vyfotit,“ prohlásila na instagramu manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky, když postovala jednu ze svých momentek. Záhy názorně předvedla, jak její citát vypadá v praxi.

Když pózovala u dcery v pokojíčku, mimochodem velmi způsobně naklizeném, to by ostatní mohlo inspirovat, poněkud se jí focení vymklo. Výsledkem byl totiž snímek, který Marii představil světu poněkud zdeformovanou.

Zjevně usilovala o útlý pas a štíhlé nožky, jenže ve finále spíš než to upoutala obří protáhlá hlava, kdy si autorka snímku není tak úplně podobná. A ani růžový outfit to nezachránil. Nu, není každý den posvícení.

„Nemůžu udržet slzy a uvěřit, že jsi mi tak rychle vyrostla, holčičko moje. Tolik si přeji, ať tě škola baví a ať ti to jde. Jsem nejpyšnější máma pod sluncem. Tak moc tě miluju, ty moje školačko,“ rozněžnila se Růžičková při pohledu na svou dcerku, která šla poprvé do školy.

V tomto případě už focení proběhlo v naprostém pořádku. „Když si porodíš sama sebe? Občas nervy, ale většinou hromada čisté lásky a zábavy. Už je to moje parťačka. Miluju nejvíc na světě,“ napsala k jiné z fotek žena slavného kouče.

Další články

Načítám