Hlavní obsah
Článek

Není umění se obléknout pěkně a draze. Patricie Pagáčová (35) umí vybrat parádní kousky i v prodejnách s cenově dostupným zbožím. Ráda se jimi pochlubí na sociální síti a fanoušci pak šílí nadšením.

„Před časem na mě někde na instagramu vykoukl nádherný dřevěný nábytek, který se dá vytunit různě barevnou pryskyřicí. Tuze se mi to líbilo. Znáte to, co posíláte do vesmíru, to se vám taky vrací,“ pochlubila se herečka na sociální síti.

Hned nato doplnila, že ji oslovili pašáci z jedné firmy a má doma hned tři povedené kousky nábytku. Fanoušci je rozhodně ocenili a pochválili, některé ale ještě víc zaujal outfit Patricie.

„Páťo, odkud máte prosím šaty. Jsou krásné a moc vám sluší,“ zeptala se Renata. „Taky by mě to zajímalo,“ přidala se Iva. Pagáčová se k nim rozhodně neotočila zády, slušně poděkovala a prozradila, že šaty pocházejí z běžné, cenově velmi dostupné konfekce.

„Děkuji za odpověď, jsou top a ta barva,“ zasnila se zvědavá fanynka, která je ráda, že ví, kam si pro ně případně zajít.

Jak vidno, není nutné plenit butiky v Pařížské, aby měl člověk úspěch u svých příznivců a cítil se dobře. Patricie je toho zářným důkazem.

Další články

Načítám