Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer se v Londýně udílely britské hudební ceny BRIT Awards, kam se vydala mimo jiné i irská zpěvačka CMAT. Prozatím nepříliš známá umělkyně nejdříve fotografům pózovala ve svých černých sametových šatech s nabíranými rukávy zepředu a mnozí by si vsadili, že se právě dívají na nejcudnější model, který na červeném koberci letos uvidí. Když se ovšem osmadvacetiletá brunetka natočila z boku, už to byla jiná káva…

Irská písničkářka a skladatelka pocházející z Dublinu si okamžitě získala pozornost fotografů a svou róbou à la Chytrá horákyně mimo jiné i pobavila. Rozhodně se jí podařilo upoutat a díky tomu, že lidé o její ‚velké večerní‘ vedou bujaré diskuze na sociálních sítích, si jí všimla i mnohá média.

Někteří oceňují originalitu, vtip a nadhled, s jakým výstřih na zádech až k pozadí vynesla, jiní za tím vidí pouze snahu o zviditelnění, či dokonce trapnost. Ať tak, či tak, Ciary Mary-Alice Thompson, jak zní celé jméno zpěvačky, si všimla i zahraniční média. Záběr na zpěvačku zezadu, jak stojí u moderátorky večera Mayi Jamy se totiž objevil i v televizi, což lidé neváhali vyfotit či natočit a řešit následně na sociálních sítích.

Pro CMAT, která i jindy sází na extravagantnost a stejně tak její vystoupení jsou všechno, jen ne nuda, zkrátka nejlepší promo, jaké si mohla přát, co říkáte?

Související témata:
CMAT (zpěvačka)

Další články

Načítám