Hlavní obsah
Článek

Je tomu téměř dvacet let, kdy se Martin Hranáč proslavil svou výstředností v reality show VyVolení. Dnes pracuje jako číšník a ve volném čase se věnuje sociálním sítím. Sleduje ho téměř milion lidí. Martin by se chtěl ale prosadit i ve světě hudby.

Nyní vydal svůj nový singl s názvem Jezdíš jako p*čus. Za zpěváka se nepovažuje a hned vysvětlil proč. „Zpěvák pro mě byl Karel Gott (†80). Já rád zpívám, ale určitě se neoznačuji jako zpěvák. Baví mě, že mám super komunitu lidí, kteří mají písničky ode mě rádi a baví je to. Zveřejnil jsem to na instagramu a za tři hodiny to mělo čtvrt milionu zhlédnutí. Za to jsem velmi rád. A chci prostě toho Slavíka,“ jásal nadšením Martin Hranáč v našem pořadu Superchat.

Upozorňujeme, že text obsahuje vulgarity

Slavíka by tak rád vyfoukl Marku Ztracenému (39), spokojil by se ale i se Skokanem roku.„Takhle, když mi lidi pošlou hlas, tak to bude fajn. Já bych chtěl aspoň toho Skokana. Ale neberu to úplně vážně. Mně se hrozně libí, co mám s tou mou komunitou lidí. Posílají mi hlasy do Slavíka, že je to prostě sranda. To se mi líbí, že je to ve své podstatě spíš taková legrace.“

Po čtyřicítce už nepreferuje sígry a gaunery, ale jiný typ mužů. Hvězda VyVolených Martin Hranáč se vrací po téměř dvaceti letech na obrazovky

Některým ale vadí v textu silné vulgarity. „Chtěl bych upozornit na to, že pokud někdo předjíždí na plnou a nerespektuje dopravní předpisy, pak tento člověk je pro mě p*čus, protože svou jízdou ohrožuje život nejenom váš, ale vašich dětí a příbuzných a všech, koho máte rádi. A já chci zpívat o tom co opravdu žiju a cítím,“ okomentoval nový singl Martin Hranáč.

4
fotky

Další články

Načítám