Hlavní obsah
Článek

Christina Aguilera (43) má za sebou, stejně jako například Katy Perry (39), výraznou proměnu svého těla. Po letech s kily navíc se dala do kupy a zhubla dle mnohých lidí snad až příliš. A teď se prý snaží po vzoru své kolegyně zoufale získat pozornost.

Věčná snoubenka Orlanda Blooma Katy Perry svůj nedávný hudební comeback okořenila mnoha výstupy, kde hlavní roli hrálo co nejméně oblečení nebo erotické dusno. Dle lidí to ale zpěvačka několikrát přehnala, a pokud by za ni mluvila dobrá hudba, rozhodně by takové scény dělat nemusela. Její nové hity ale bohužel nebyly přijaty příliš dobře.

Svůj velký comeback teď prožívá i Christina Aguilera, která se ze zpěvačky s pár kily navíc v posledních měsících velmi rychle proměnila ve štíhlou krásku, jež se opět nestydí ukazovat své tělo. V jejím případě veřejnost projevila až strach o to, jestli zpěvačka hubne zdravě a neužívá podpůrné prostředky, jakými jsou například injekce pro diabetiky Ozempic.

Svůj návrat na výsluní teď Christina podpořila i hudebním videem, na kterém se svíjí na zemi za znění písně Oscar Winning Tears popové hvězdy Raye. Christina je ve videu skutečně luxusně vyladěná, perfektně nalíčená, učesaná a na sobě má stříbrné šaty, jejichž vrchní část tvoří jakýsi krunýř. A právě během tance v těchto šatech zpěvačka dokonce dvakrát ukáže velkou část svého ňadra, což jistě není náhoda nebo nedopatření. Zatímco fanoušci na jejím profilu šílí, čtenáři magazínu Daily Mail už tak nadšeni nejsou.

„Potřebuje se zbavit těch implantátů a vyhodit Ozempic,“ nebo „To vypadá hrozně. Měla by vyndat ty implantáty,“ myslí si někteří lidé a další si myslí, že právě ňadro hrálo ve videu hlavní roli. „Chtěla nechat blýsknout svůj implantát,“ píše jeden. „No, stejně nejsou pravá, tak co,“ přemýšlí další. „Ozempic, výplně a silikon. Hnus,“ shrnul jiný.

A další lidé mají pocit, že to Christina přehání s touhou po pozornosti. „Narcismus, pozornost je pro ně jako heroin, čím jsou starší, tím jsou zoufalejší a patetičtější, pomyslete na Britney Spears,“ nebo „Nechápu, proč všechny tyto celebrity zoufale touží po pozornosti, když jejich sláva začíná mizet! Nezáleží na tom, jak velký umělec to je, přichází chvíle, kdy není vždy na prvních stránkách. Mysleli byste si, že budou rádi, když nebudou ,loveni‘ a budou si užívat klidu, kdy nebudou středem pozornosti!“ přímo se rozčilují další čtenáři.

Je ale i spousta fanoušků, kteří stejně jako v případě Katy Perry svůj idol milují a jsou nadšeni z toho, že se opět vrací na výsluní showbyznysu. Dá se tak očekávat, že i od Christiny Aguilery se v nejbližší době dočkáme ještě nějakých překvapení.

3
fotky

Další články

Načítám