Hlavní obsah
Článek

Sice se už tehdy snažil prosadit v hudební branži, ale poznali jsme ho díky tomu, že byl partnerem loňské vítězky Miss Czech Republic Justýny Zedníkové (21). Vztah skončil a mladý zpěvák Šimon Opp se postupně stává populárnějším. Pomáhá mu i jeho atraktivní vzhled.

„Snažím se to rozvíjet ve všech směrech, co se dá,“ svěřil Šimon, který zkouší i herectví a modeling. „Ale hudba je můj hlavní terč a cíl. I když zrovna James Dean, ke kterému mě kvůli vzhledu a image přirovnávají nejčastěji, byl herec. Je to úsměvné, ale mám to rád. I na jeho filmy jsem podíval,“ dodal.

Šimon má aktuálně po natáčení filmu, kde bude mít právě image Jamese Deana, bývá využívaný i jako fotomodel pro módní časopisy. „Říkám, že když nikoho jiného nemají, volají mně. Když se taková příležitost naskytne, jsem rád. Herectví a modeling jsou pro mě takový útěk z kreativy, kterou musím zastat v muzice,“ míní.

Vrátili jsme se i k jeho vztahu s Justýnou a zajímalo nás, zda jí bude fandit na světové soutěži krásy Miss Supranational, kde reprezentuje Česko. „Sice mezi sebou nemáme žádnou zlou krev, ale v kontaktu nejsme. Ani jsem nevěděl, že teď jede na nějakou soutěž. Už jsem z toho vypadl. Ale fandím jí, ať to zvládne,“ uzavřel.

Související témata:
Simon Opp

Další články

Načítám