Hlavní obsah
Článek

Čas od času se některá z celebrit pochlubí tím, že si nechává růst chloupky tam, kde si je ženy dnes spíš běžně holí. Teď se svým „porostem“ pochlubila i Halle Berry (58), ta ale nesouzní s přírodou, nýbrž jí tuto image předepsala její nová role.

Samozřejmě je na každém člověku, jakým způsobem přistupuje ke svému tělu a jestli si například nechává narůst právě chlupy, které na lidském těle mají své opodstatnění. Málokdo ale své chloupky předvádí veřejně, u celebrit to občas bývá spíše jakýsi osamocený výkřik. V minulosti se ochlupením pochlubily třeba Madonna, Julia Roberts, Drew Barrymore nebo Britney Spears.

A teď své podpaží naplno předvedla Halle Berry, která jej fanouškům naservírovala pěkně zblízka. Herečka si ovšem nevzala k srdci dobré rady odborníků, kteří chlupy považují za prospěšnou věc, nýbrž se převtělila do své nové postavy, kterou ztvárnila v zatím divácky ne moc dobře hodnoceném thrilleru Nikdy se nepouštěj.

„Jedna z nejsložitějších postav, které jsem měla tu čest ztělesnit,“ napsala k sérii snímků, na kterých předvádí nejen své podpaží, ale také svou celkovou filmovou vizáž včetně úsporného oblečení a hlubokého dekoltu.

A aby Halle své fanoušky nejen zaskočila, ale také potěšila, přidala i snímek, na kterém je nahoře bez a své poprsí si zakrývá jen jednou rukou. Ti ale většinou stejně komentovali hlavně její porost. „Ó můj bože, vyděsila jsi mě. Díky bohu, že je to jen pro film,“ napsala jedna ze sledujících. „Páni, ty věci, které herci dělají, aby splnili zadání svých rolí. Chvíli jsem si myslel, že Halle začala růst džungle v podpaží,“ dodala jiná.

„Chlupatá Berry,“ reagoval na fotky jeden z fanoušků, který svou rýmovačkou (Hairy Berry) pobavil ostatní. „Vypadá to velmi přirozeně. Úžasná umělecká práce,“ chválí jiná fanynka. A co na zarostlé podpaží říkáte vy? Hlasovat můžete v naší anketě.

Preferujete u žen vyholené, nebo zarostlé podpaží?
Vyholené
73,6 %
Zarostlé
9,1 %
Je mi to úplně jedno
17,3 %
Celkem hlasovalo 4900 čtenářů.
Související témata:

Další články

Načítám