Hlavní obsah
Článek

Když vyšlo najevo, že jednou z hvězd letošního StarDance bude kuchařka a influencerka Ta Thuy Dung, známá pod přezdívkou Chili, strhla se mela. Vlna kritiky se na ni snesla zejména proto, že StarDance pro ni bude už čtvrtou show, ve které se objeví.

Už z působení v reality show Survivor je Chili zvyklá na drsné hejty, a jak nyní na tiskové konferenci přiznala, vůbec jí nevadí. „Naopak, já jsem otevřená úplně všemu, prostě hrňte to na mě,“ svěřila se Super.cz Chili. „Myslím si, že ty sítě prostě takové jsou a každý, kdo si chce zachovat klid, se s tím musí smířit, člověk nemá kontrolu nad tím, co říkají lidi,“ prohlásila Chili, která má oporu ve svých fanoušcích.

Chili svým odpůrcům před pár týdny také poslala vtipné video, ve kterém naoko telefonovala se svou babičkou. Jak nám přiznala, rodinu potkala smutná událost. „Nedávno jsem o babičku přišla, ale kdyby byla naživu, tak by mi určitě fandila,“ řekla Chili. „Minimálně mi bude fandit celá vietnamská komunita v Česku, doufám, že si všichni koupí kredit,“ smála se influencerka, která zatím největší problém ve StarDance vidí v tanečních botách.

Na podpatky totiž není vůbec zvyklá. „Bojuji s tím, že mám docela ploché nohy, takže ty boty určitě budou muset být širší. Ale myslím, že nedostatek v technice doženu svojí agresivitou,“ dodala se smíchem Chili.

Další články

Načítám