Hlavní obsah
Článek

Chiara Ferragni (37) se s převlékáním nemaže. Na dovolené se na lodi klidně svlékla do půl těla a svůj hrudník vystavila i paparazzi fotografům, kteří modelku zachytili v celé kráse. Že by si novými fotkami chtěla naklonit lidi po nedávném skandálu, který je spojen s jejím jménem?

Chiara Ferragni byla svého času nejvlivnější influencerkou v Itálii a mnoho lidí si ve spojitosti s jejím jménem určitě vybaví i její značku, jejímž logem je obrázek oka s řasami. Společně s manželem rapperem Fedezem tvořili snad nejslavnější italský showbyznysový pár. To už je ale dnes, alespoň zčásti, minulostí.

Chiara a Fedez, kteří jsou také rodiči dvou dětí, se už před časem rozešli a modelka má za sebou navíc skandál, který přesáhl hranice její rodné země. Chiara se před Vánoci spojila s výrobcem pečiva a společně uvedli na trh tradiční moučník, který byl sice o dost dražší, než je běžné, lidé si ho ale přesto kupovali, protože mysleli, že výtěžek poputuje nemocnici, kde se léčí děti s rakovinou. Nemocnice ale nakonec dostala jen prvních 50 tisíc eur, a to ještě před začátkem prodeje. Pak už nikdo neviděl ani cent, a to prý sama Chiara na akci vydělala přes milion eur.

Případ byl vyšetřován, Chiara zaplatila pokutu a prozradila, že nemocnici sama zaplatí. Mnoho lidí se k ní ale otočilo zády a klesl i počet jejích sledujících, kterých má ovšem stále úctyhodné množství - konkrétně 28,8 milionu.

A všichni modelčini obdivovatelé si teď mohou Chiaru prohlédnout v detailu. Společně s rodinou své sestry si totiž vyjela na dovolenou a lodí kroužila kolem ostrova Mykonos. Na plavání zvolila bílé bikiny, a když se chtěla převléknout, vršek si klidně sundala přímo uprostřed lodi, na které se skupina plavila. A i vy se teď můžete podívat na to, jak to influencerce slušelo.

Další články

Načítám