Hlavní obsah
Článek

Oblíbený spisovatel Patrik Hartl (48) už se pilně připravuje na taneční show StarDance. Pochlubil se fotkou se svou tanečnicí Terezou Pruckovou. Hartl to bude mít o to těžší, že se v zimě zranil na lyžích a podstoupil operaci kolene. Před pár měsíci tak chodil o berlích a věděl, že ho čeká náročná rehabilitace.

Kvůli StarDance se ostatně pustil do radikální změny jídelníčku. Tatarku, knedlíky i smažené řízky teď musí oželet. Ale výsledky se dostavily. „Nikdy jsem si nemyslel, že budu zveřejňovat, co jím. Vůbec mě nezajímalo, jestli se nacpu zdravě nebo vyváženě. Začal jsem to řešit, až když teď moje fyziovelitelka Olga prohlásila, že mám pořád ještě moc atrofované svaly na operované noze a že jim musím posílat víc živin, jinak nevyrostou a tančení mě zatíží tak nerovnoměrně, že se rozsypu,“ nechal se na sociální síti slyšet Hartl.

„Takže už do sebe netlačím ani svoje milované rohlíky, ani kila tatarky, kterou jsem jedl ke všemu, ani pochoutkový a vlašský salát, ani zbožňované koláčky, ani čokoládky a dortíky a knedlíky s omáčkami, ani chipsy a smaženou strouhanku, kterou miluju, ať už je do ní obalené cokoli,“ vtipkoval Hartl, který se pochlubil svým současným jídelníčkem.

„Valím do sebe maso a vejce a luštěniny a zase maso a spoustu zeleniny. Moc to neřeším a nevypočítávám. Akorát toho masa žeru tuny. Prostě jsem na výkrmu. Myslel jsem, že budu trpět, ale už v tom jedu měsíc a jsem nadšenej!!! Protože budu Rambo,“ smál se na sociální síti Hartl. Toho hned pochválila i jeho velká fanynka Eva Holubová.

„To všechno na těch fotkách jsi snědl? Tak to je paráda. Napiš mi do zprávy, kde se stravuješ. Chci dosáhnout postavy děvčete od Jamese Bonda,“ napsala mu jako vždy vtipná Holubová.

Další články

Načítám