Hlavní obsah
Článek

Vymyslet v módě něco nového je dnes skutečně náročné, ale švýcarskému návrháři jménem Guram Gvasalia se to během jeho páteční přehlídky v Paříži podařilo. Minišaty vytvořené z lepicí pásky známé přepravní společnosti používané na balíky byly zlatým hřebem večera a nevynesl je nikdo jiný než Gigi Hadid…

Podobně jako před dvěma lety učinila zlom v módním průmyslu modelčina mladší sestra Bella Hadid, i Gigi se tentokrát podílela na novátorském počinu jednoho ze zakladatelů oděvní značky Vetements.

Maminka tříleté dcerky Khai, kterou má s bývalým zpěvákem kapely One Direction Zainem Malikem, se stala hlavní hvězdou přehlídky kolekce na příští jaro a léto. V netradičním modelu se představila rovněž v závěru celé show se zmiňovaným návrhářem po jedné straně a s raperem Travisem Scottem na straně druhé, s nimiž se držela za ruku. Gigi, která je již více než rok ve vztahu s americkým hercem Bradleym Cooperem, měla s minišaty dokonale sladěné i lodičky.

Mezi dalšími modelkami, které se předvedly na mole, byla například Heidi Klum, ale také herečka Marcia Cross (62), kterou si dobře pamatují všichni fanoušci seriálu Zoufalé manželky nebo z Melrose Place.

Další články

Načítám