Hlavní obsah
Článek

Chátrající statek proměnila v krásné místo. Martina Pártlová (45) si před víc něž dvěma lety koupila rozsáhlou nemovitost, avšak v žalostném stavu. Zpěvačka a influencerka se oprav nezalekla a po pár měsících dostalo její sídlo luxusní podobu.

Svou vysněnou chalupou se nyní zpěvačka pochlubila fanouškům. Nová okna, fasáda i střecha jsou jen drobek toho, co se na statku změnilo. Díky velkorysé přestavbě vzniklo luxusní sídlo, kde plánuje Martina se svou rodinou trávit volný čas. Zpěvačka si pochvaluje zejména stavební firmu, která její požadavky a sen o dokonalé chalupě splnila.

„Ideální stav by byl strávit leden, únor, březen a duben někde v teple a v květnu se vrátit do ČR,“ prozradila Martina své plány před rekonstrukcí. Dominantou celé chalupy je krásný obývací prostor. Pártlová na statku zanechala staré dřevěné rámy, prostor pak zdobí obří lustr, který celé místnosti vévodí.

Zpěvačka ladila celou chalupu do tyrkysové barvy. Sama natírala židle, které ladí s dveřmi, okny, ale i velkým krbem. S profesionály pak plánuje chalupu zařídit stylovým nábytkem. Zachovává však její původní kouzlo, a to ve všech místnostech. Obří statek není jediný projekt, do kterého se pustila. V březnu se na sociálních sítích pochlubila nemovitostí v exotickém ráji na Bali, kde se s partnerem pustili do stavby vilky s bazény.

11
fotek

Další články

Načítám