Hlavní obsah
Článek

On je prý její duchovní bratr, ona jeho princezna. Nečekaně se v Karlových Varech objevili zpěvák Sámer Issa (38)Charlotte Štiková (27). Mladší dcera Moniky Binias se nechala přemluvit, aby se vrátila k hudbě. Se Sámerem už před lety nazpívala duet, teď spolu začali pracovat znovu.

Pár se s projektem přijel pochlubit na přehlídku karlovarské módní návrhářky Debbie Brown. „Ten minulý duet byl dost úspěšný, a dokonce vyhledávanější než můj duet s Lucií Vondráčkovou, což je zajímavé. A Charlotte je úžasná zpěvačka, jenom se stydí,“ řekl Super.cz Sámer.

„Před těmi lety Charlotte nevypadala tak, jak vypadá teď. Když jsem ji po dlouhé době viděl, hned jsem jí říkal, jak je nádherná a krásně vypadá. Domluvili jsme se, že uděláme něco, co bude naše, aktuální. Byl jsem rád, že souhlasila,“ dodal. Pro srovnání se podívejte na jejich starší společný snímek v naší fotogalerii.

„Takže jsme si řekli, že bychom mohli udělat pokračování. Už se to chýlí ke konci, tak jsme si řekli, že s tím vylezeme ven a budeme to trošku promovat,“ doplnila ho Charlotte, kterou jsme vyzpovídali, i co její práce se týče. Čím se nyní živí a jaký má postoj k práci obecně, se dozvíte v našem videu.

Další články

Načítám