Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková (28) se zasnoubila. Mladší sestra Ornelly Koktové (31) a dcera Moniky Binias (52) kývla na sňatek s partnerem Martinem, který blondýnku požádal o ruku po pouhých třech týdnech vztahu.

„S Martinem jsme leželi v posteli a z něj najednou vypadlo, jestli si ho vezmu. Ani jsem nad tím nemusela přemýšlet a hned jsem řekla ano,“ potvrdila Charlotte Blesku s tím, že se se snoubencem seznámila během filmového festivalu v Karlových Varech.

Snoubenci by chtěli veselku uskutečnit ještě letos, a dokonce se už baví i o založení rodiny. „Chceme to stihnout, dokud je hezky, původně jsme řekli do konce roku, že se vezmeme, ale já bych si přála hezké počasí, tak nejpozději v září. Určitě to bude na Staroměstské radnici, vdávala se tam i babička a má to pro mě srdeční význam,“ řekla Charlotte, která na svatbu pozve celou rodinu včetně své mámy Moniky a sestry Ornelly. Zda přijdou, už prý bude na nich.

A kdo je její snoubenec? Martin se živí jako trenér. Na zápas připravoval i bývalého člena Lunetiků Martina Kociána a na rodinu je stejně jako Charlotte připravený. „Mně je padesát, tak není čas otálet, takže když se zadaří, tak budu moc rád,“ dodal Martin.

Další články

Načítám