Hlavní obsah
Článek

Naposledy se na společenské akci ukázala loni v lednu. Charlotte Štiková (27) tehdy šokovala tím, že zhubla 60 kilo. Následně o ní rok nebylo ani vidu ani slechu, až nedávno vyšla najevo skutečnost, že si mladší sestra Ornelly Koktové (31) prochází těžkým obdobím a závislostí na drogách.

Její účast na volbě Miss Tourism World Czech Republic tak mnohé překvapila. Na slavnostní události, která probíhala v restauraci na Střeleckém ostrově, se Charlotte Štiková objevila se svými kamarádkami a večer, na kterém se předvedla celá řada krásných mladých žen, si opravdu užily.

Z její přítomnosti byl nadšený i Felix Slováček (81). Ten byl po celou dobu ve skvělé náladě a s Charlotte se dal okamžitě do řeči. Během rozhovoru se sklenkou v ruce se velmi rychle ztratil také v jejím výstřihu. A není se čemu divit.

Problémová sestra Ornelly Koktové dorazila na večírek v černém outfitu s hlubokým výstřihem, ve kterém předvedla svůj dekolt. S kamarádkami pak strávila nějakou dobu na baru. Nečekaly ani na vyhlášení výsledků soutěže a společně se pak vyrazily bavit do přilehlého parku.

Další články

Načítám