Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková má za sebou nejkrásnější okamžik svého života. Tak alespoň mluví zpětně o páteční svatbě, kdy si vzala za muže svého partnera Martina Štefana. Jak prozradila pro Super.cz, veselka se novomanželům protáhla na několik dní.

Své ano si Charlotte (28) a Martin řekli v pátek 20. 9. krátce před polednem na radnici v Hostivici. K oltáři nevěstu dovedla netradičně její matka Monika Binias, otec se neúčastnil. A ačkoli svatba přinesla řadu nepříjemností, samotní novomanželé si svůj den užili plnými doušky, jak se nyní Charlotte rozpovídala pro Super.cz.

„Oba jsme si to užili úplně do plnejch! Dopadlo to dokonce tak, že jsme si to celé protáhli, že jsme se vrátili teprve včera domů,“ prozradila nám Charlotte.

„Kdyby to šlo, náš den bych si chtěla/chtěli opakovat den co den, jak to bylo krásný,“ dojímá se. Co následovalo po obřadu? „Po obřadu jsme si cestou na zámek Chateau Šanov dali svačinku v Mekáči a pokračovali dál na zámek. Tam jsme po příjezdu byli personálem uvedeni do podzemní garáže, kam neměli novináři přístup. Místní personál byl opravdu úžasný. Dali jsme wellness, saunu, bazén,“ prozradila. V galerii se můžete podívat na dosud nezveřejněné novomanželské snímky.

Další články

Načítám