Hlavní obsah
Článek

Už poměrně dlouho platí Veronika Kopřivová (33) za zkušenou cestovatelku, která coby influencerka vyráží na místa hodná následování. Tentokrát vyrazila na oblíbený středomořský ostrov, kde si náramně užívala až do chvíle, kdy zasáhly přírodní živly.

Prodloužené víkendy se sice těší stále větší oblibě, i ony ale mají svá pro a proti. Třeba když vám moře na pláž vyplaví hutný pás chaluh a další vodní květeny, která bělostný písek zrovna dvakrát nezdobí.

Což o to, na tento marast můžete velmi dobře zapomenout u bohatě prostřeného stolu nebo při procházce malebným městem. Podobně jako Veronika, která si všemi oblíbené Baleáry také užívala. Ovšem do doby, než ji zradilo počasí. Písečná bouře a komplikace s ní spojené jí do plánů na bezstarostnou dovolenou hodily rázem vidle. A bylo po idylce!

„No a další den a zpožděný let, x hodin zpoždění a zmatky na letišti. To by bylo, aby to všechno proběhlo hladce,“ posteskla si Kopřivová, když seděla v letadle zpět do Česka. Soudě dle jejího výrazu bude potřebovat dalších pár dnů volna, aby to všechno zpracovala a odpočinula si.

Bohužel i to jsou možné komplikace, které vám z několika dní u moře spolehlivě udělají peklo, na které budete vzpomínat ještě mnohem déle, než byste chtěli.

Další články

Načítám