Hlavní obsah
Článek

Herečka Nela Boudová (56) je známá tím, že se v Česku příliš neohřeje. Když má čas, tak vyráží na milované Kanárské ostrovy, které prokládá exotickými destinacemi. Konec léta se rozhodla prožít v jižní Itálii, do které se zamilovala.

Z dovolené tak poslala několik střípků a podělila se také o vlastní dojmy. „Na Kalábrii mě mrzí jediná věc. Že jsem ji nepoznala dříve,“ svěřila se herečka, která si užívala nejen na plážích, ale i na moři. Z výletu na lodi poslala také pozdrav v plavkách.

„Tento nejchudší italský region mě okouzlil křišťálově čistým mořem, horami, historickými městečky s malebnými, křivolakými uličkami. Skvělým jídlem a zmrzlinou,“ svěřila se herečka, která nebyla na dovolené sama.

Do Kalábrie vyrazila nejen s přáteli, ale také se svou maminkou. A společně si pobyt u moře rozhodně užily. Koupání v moři prokládaly aperolem a nešetřily úsměvy. „Nádhera! Maminka vypadá velice noblesně,“ napsala herečce k fotkám jedna z fanynek. „Sluší vám to. Maminka vypadá stále báječně,“ stálo v jednom z mnoha komplimentů, které maminka Nely Boudové dostala.

Související témata:

Další články

Načítám