Hlavní obsah
Článek

Populární český youtuber Sibiřan se rozhodl po několika letech vystupování na internetu odhalit svou identitu. Jeho tvorba byla specifická tím, že ve videích se vždy prezentoval s kuklou, bez ní ho znali jen ti nejbližší - až doposud. Svou tvář nyní zveřejnil na základě výhrůžek, kterým čelil opakovaně.

Proslavil se s nasazenou kuklou na tváři a tu dosud nikdy nesundal. Fanoušci se dlouhodobě snažili zjistit, kdo se skrývá za youtubovým reakčním kanálem jménem Sibiřan, ale marně. Internetem vícekrát kolovaly snímky, na kterých měl být mladý youtuber údajně zachycen bez své ikonické kukly, ovšem nikdy se nepotvrdilo, zda se skutečně jedná o Sibiřana. Nyní se svou identitu rozhodl odhalit sám.

Sibiřan zveřejnil první snímek bez zakrytého obličeje. „Už X měsíců mi chodí podobné zprávy, vždy jen s jinými aktéry. Nenechám si vyhrožovat ani se zastrašovat, a rozhodně nehodlám žít ve strachu. Všichni cloutchaseři mi můžete hulit. Nic se pro mě nemění a jedeme dál, love y’all,“ objasnil důvod svého nečekaného rozhodnutí.

Následně zveřejnil jednu z varovných zpráv, kterou obdržel - obdobných mu nejspíše chodily desítky. „Majk a jeho tým na tebe sbírají informace a v nejbližší době tě chtějí využít jako další ,oběť‘ a nasbírat si na tobě čísla. Součástí toho má být i tvé veřejné odhalení,“ znělo ve zprávě. Za své rozhodnutí zveřejnit svou identitu sklidil ovace. „Dobře jsi udělal! Škoda, že tě k tomu ,donutily‘ ty koniny,“ nebo „Topový tah!“ vzkazují mu diváci.

Související témata:

Další články

Načítám