Hlavní obsah
Článek

Známý influencerský pár Marek Valášek (26)Barbora Stříteská vyrazili nedávno na dovolenou do Egypta, která se na konci proměnila v nepříjemný zážitek.

Den před odletem vyrazili v nočních hodinách do města, kde chtěli nakoupit nějaké suvenýry. Avšak je přepadl místní muž se dvěma noži v ruce.

„Rychlou chůzi za námi naproti přišel týpek a začal říkat ‚mobile, mobile‘. Podívám se dolů a týpek držel dva nože, normálně kudly proti mně. Rozběhli jsme se přes cestu a schovali jsme se za dva muže, kteří na něj zavolali policii,“ svěřil se Marek po hororovém incidentu na sociálních sítích.

„Máme štěstí, že to byl nějaký borec, který to zkusil, a když se mu to nedá, tak se na to vykašle. Ale mohl to být i nějaký magor, který se za námi mohl s tou kudlou rozeběhnout. Díval jsem se celou dobu, zda za námi neběží. Nevím, co bych dělal, jestli mu dal pěstí nebo ho kopnul do břicha,“ uvedl s tím, že by příště neriskoval a vyžadovaný telefon by mu odevzdal.

„Je to asi kravina, nevím, co je předepsané podle odborníku na obranu, ale asi neriskovat. Dát tomu člověku, co chce, nic není cennějšího než vaše zdraví a nestojí riskovat kvůli penězům nebo telefonu, když vás může bodnout a může se stát to nejhorší. My jsme byli ve stresové situaci, to člověk nemá čas ani přemýšlet, tak jsme instinktivně udělali, co nás napadlo,“ dodal se slovy, aby na sebe lidé dávali pozor a v Egyptě se pohybovali venku přes den, kdy je na trzích hodně lidí, a večer se pohybovat pouze ve střežených a uzavřených oblastech.

Další články

Načítám