Hlavní obsah
Článek

Tvůrci a konzumenti erotického obsahu na sociálních sítích jsou tématem nové série České televize Vlastně se nic nestalo. Jednu z hlavních rolí ztvárňuje herečka Elizaveta Maximová (32), s níž jsme ještě před uvedením projekt probrali.

„Já hraji postavu, která je tvůrkyně,“ upřesnila Elizaveta, jejíž postava se jako hvězdička reality show rozhodne přivydělat si na placené platformě. „Inspirovali jsme se několika lidmi, ať už z českého, nebo světového prostředí. Ale je to smyšlená postava, nikdo konkrétní,“ vysvětlila.

Podle ní nejde ani tak o to, že se na internetu postují obnažené snímky. „Pro mě je to otázka sebevědomí a sebehodnoty. To jsme řešili i při vytváření obsahu našich postav,“ prozradila, když jsme se zeptali, zda na snímcích, které jsou v sérii k vidění, je doopravdy ona. „Všude ne. Mám určité hranice,“ usmívala se.

Ale sexfluencery, tvůrce erotického obsahu, neodsuzuji. Zároveň to ale není a nebude moje cesta, protože sama jsem dost stydlivá a ve vlastním životě introvertní. Zvlášť v posledních letech si to velmi hlídám a opravdu musí přijít výjimečný scénář a pro mě zajímavá role jako v tomto případě. Je tam určitá nahota, ale divák neuvidí všechno a je to natolik cudné a slušné, navíc jsem mohla plně důvěřovat režisérovi a celému týmu. Ta nahota tam pro mě není primární,“ domnívá se.

Další články

Načítám