Hlavní obsah
Článek

Pro všechny, kdo pamatují satirické pořady Česká soda a Tele Tele, máme dobrou zprávu. Veronika Žilková (63) se rozhodla pokračovat v jejich odkazu a pustila do světa první vlaštovku.

„Dovolená a prázdniny přináší čas, kdy zmrzliny, ovoce i grilování zašpiní vaše oblečení. Nezoufejte! Mám pro vás radu a pomoc,“ láká herečka na svém instagramovém profilu.

Následuje velmi výmluvné a detailně popsané video, které vypadá jako parodie vystřižená z komediálního pořadu, v němž před lety zazářila. Žilková v krátkém spotu prodá všechny své herecké kvality.

Ty se naplno projeví hlavně při „nešikovném a ledabylém“ kydání kečupu, zmrzliny a dalších prázdninových dobrot, které pořádně zašpiní, jak jinak než bílé tričko. To po náletu paní Veroniky zůstalo dost zaneřáděné.

A ejhle! V závěru se opět skví sněhobílou barvou. Samozřejmě to není jen tak, musíte si opatřit prací prostředek, na který maminka Agáty Hanychové aktuálně nedá dopustit.

Způsob, kterým je natočené, herecký výkon i chybičky, které se vloudily a u kterých nevíte, zda byly záměrem, nebo jen nepozorností tvůrců, to vše z něj dělá letní hit. Nápadně se blíží skečům z Tele Tele a České sody, kde se nepralo na 40, ale na 1940. A její USP místo UPS, to se stane legendou!

5
fotek

Další články

Načítám