Hlavní obsah
Článek

Modelka Marie Danči, která proslula před dvěma lety díky soutěži Česká Miss Essens, už téměř dva roky chodí s představitelem seriálového Sepéšiho Vojtěchem Vodochodským (30).

Jejich vztah prý jenom kvete. „Máme se hezky, já jsem vlastně říkala, že my jsme úplně obyčejný pár, ale máme ten deficit, že jsme vidět, tak si lidé myslí, že je to něco extra. Vojta je teď v jednom kole. Má za sebou úspěšný film Vlny, kde má hlavní roli. Do toho opět točí, tak se potkáváme večer a já už jsem pak zas ráno v práci, tak je to takový hektický, ale máme se hezky,“ smála se Maruška během rozhovoru se Super.cz.

Díky jejich vztahu ale modelka nedávno naprosto zaskočila jednu z Vojtových fanynek, které na něj čekaly na premiéře filmu Vlny.

„Mně se stalo, že když jsme šli z Vln, tak šla tam nějaká paní a já šla za ní a ona nevěděla, kdo jsem, a já jsem říkala před ní, že ten hlavní hrdina mě bere, že mu snad napíšu. Ta paní se na mě vyděšeně koukla, že nevěděla, že se to v dnešní době tak dělá, tak jsem jí musela vysvětlit, že s ním žiju,“ smála se během rozhovoru.

Maruška se nyní připravuje na to, že naši zemi bude reprezentovat na Miss Universe. Finále světové prestižní soutěže krásy proběhne letos v listopadu v Mexiku. Nabízí se tak otázka, když Maruška má teď plno práce a Vojta neustále natáčí, přemýšlí už o založení rodiny?

„Bavili jsme se o tom, ale momentálně má Vojta nějaký herecký vrchol a já se snažím taky proplouvat, ale kdyby se to stalo, tak jsme dva dospělí lidé, kteří se mají rádi a chtějí spolu být, ale zatím to neplánujeme tak, že bychom si řekli, že do roka budeme máma s tátou, to zatím ne,“ mrkla na nás šibalsky modelka Marie Danči.

Další články

Načítám