Hlavní obsah
Článek

Kdysi jsme ji poznali právě na karlovarském filmovém festivalu, kde vzbudila nápadná blondýnka stylizující se do podoby panenky Barbie svým okázalým příjezdem velký rozruch. Festival nevynechala Gabriela Jiráčková (24) ani letos, kdy zde předvedla i své nově zvětšené poprsí velikosti deset.

„S partnerem jsme tady byli úplně poprvé už v roce 2016, to jsem byla relativně inkognito, i když jsem se procházela po kolonádě v asi dvaceticentimetrových podpatcích na platformě. Ten zájem, že přijela Barbie do Varů, přišel o dva roky později. Takže už je to šest let, co sem pravidelně jezdíme,“ vzpomínala pro Super.cz Gabriela.

Letos měla jen pár společenských povinností. My se s ní potkali na otevření Champagne lounge nad Tržní kolonádou. „Mně tedy stačí jen jedna sklenička a žádná velká pařmenka nejsem,“ upřesnila.

Večer před tím ale už navštívila módní přehlídku Debbie Brown. Tam ji ale poznal jen málokdo. „Byla jsem za Cruellu místo za Barbie. Měla jsem černobílou paruku, viržinko a škrabošku. Prý se dokonce lidé sázeli, jestli jsem to já,“ smála se Jiráčková, která se prý na festivalu chystá i do kina. Když tedy sežene lístky.

Další články

Načítám