Hlavní obsah
Článek

Na premiéře filmu Emilia Pereze se herečka Zoe Saldana (46) postarala o pořádný rozruch, když se objevila na koberci v netradičních třpytivých červených šatech s hlubokým véčkovým výstřihem a vysokými rozparky. Herečka je ale už známá tím, že vypadá skvěle, ať jde kamkoli, nebo si oblékne cokoli.

Zoe Saldana se řadí mezi největší mistryně filmových proměn. Svět se nyní připravuje na další kapitolu v její kariéře, tentokrát ovšem bez meziplanetárního líčení. Chameleonská královna, která mění barvy jak na běžícím pásu, se opět vrací na stříbrné plátno, nyní ale v naprosto nečekané roli ve filmu Emilia Pereze.

Herečka, kterou fanoušci znají jako drsnou zelenou bojovnici Gamoru ze Strážců Galaxie a Avengers, jako modrou Neytiri z Avataru nebo jako rudě oblečenou Nyotu Uhuru z nové série Star Treku, se v tomto komediálním krimi muzikálu proměnila v právničku. Ta musí navigovat šílený svět drogových kartelů. Společně s ní hraje ve filmu i Selena Gomez a Karla Sofia Gascón.

V rozhovorech z premiéry se Zoe nechala slyšet, že vzhledem k tomu, že občas pociťuje úzkost, musí se do každé role, kterou si vybere, vždy vžít celým svým srdcem a tělem. Obleky a make-up jsou tak ideálními pomocníky pro to, aby se do svých rolí zcela položila.

Zábavná zápletka filmu, která zahrnuje genderové převleky a mafiánské hry, poskytla Zoe skvělou příležitost ukázat svůj komediální talent, což pro ni byla vítaná změna po letech intenzivních akčních rolí. Ve filmu se herečka konečně ukázala ve své přirozené kráse, které má na rozdávání. Fanoušci přesto žertují, že pokud by někdy hrála v dalším sci-fi filmu, pravděpodobně by ji čekala žlutá role, aby byla paleta kompletní.

Zoe Saldana je do roku 2013 vdaná za italského umělce jménem Marco Perego, který si po svatbě dokonce vzal její příjmení. Společně mají tři syny. Zoe se často vyjadřuje o radosti a výzvách spojených s rodičovstvím. Společně s manželem se zaměřují na výchovu svých dětí v multikulturním prostředí a učí je hned několik jazyků, aby měly život barvitější.

4
fotky

Další články

Načítám