Článek
Kdyby Štěpánka Duchková (52) neměla dva syny, asi by nikdy nevařila. Takhle ovšem kuchařkou být musí. "Kdybych neměla děti, tak bych nevařila vůbec. Stačil by mi sýr a zelenina. Kluci mají nejraději kuře na paprice a překvapivě ryby. I toho vánočního kapra, ale musí se jim samozřejmě odkostit," svěřila nám moderátorka.
Když se má sama najíst, bezpečně si vybere z rautu pouze to zdravé. "Mají tady řapíkatý celer a nakrájenou mrkev, takže to si vychutnám se sýrem. Není to jednorázová dieta, večeřím jenom bílkoviny celý rok a funguje to," svěřila svůj recept na štíhlou linii Štěpánka, kterou jsme s rodinou potkali na předvánočním večírku divadla Broadway.
Pokud jde o štědrovečerní večeři, tak se omezovat nebude. "Jednou za rok se hřešit smí. Jedna paní odbornice dokonce říkala, že se může povolit jednou za týden. Takže obalovaní kapři a salát u nás budou a najím se i já," ubezpečila nás Štěpánka.