Hlavní obsah
Článek

Na konci října se na obrazovkách objeví nový český seriál Záhadné případy. Vedle Miroslava Donutila (73) se před kamerou objevil i Martin a Sára Donutilovi. Šlo tak o první společné natáčení, při kterém se jako rodina objevili společně.

„Natáčení jsme si velmi užili. Byli jsme zvědaví, jak nám to bude před kamerami fungovat, a naštěstí to dopadlo velmi dobře,“ svěřil se Super.cz Martin Donutil. Osmidílný seriál bude plný tajemství a opředený situacemi mezi nebem a zemí. Miroslav Donutil se objeví v nezvyklé roli psychotronika s mimosmyslovými schopnostmi. Vynikat bude ale i vzhledem. S rozcuchem ve stylu Einsteina, knírkem a s výraznými brýlemi byste ho možná na první dobrou nepoznali.

„Je to dost odlišná role od těch, které jsem už hrál. Jaroslav je člověk smířený s tím, co dělá. Je to člověk, který má odlišné vlastnosti od obyčejných lidí, jako jsme my, ale podivín to není. Je to spíš zamlklý, submisivní člověk se zvláštními schopnostmi,“ svěřil se ke své roli Miroslav Donutil, který byl také rád, že má na place syna Martina a snachu Sáru.

Ta hraje v novém seriálu jeho dceru. Jeho syn se pak objeví v roli jejího nápadníka. „Je krásné, že zatímco jeho manželka hraje moji dceru, tak on hraje jejího nápadníka. Což se tedy potvrdilo i ve skutečnosti. Ale tady je to moc hezký pocit mít takto rodinu vedle sebe při natáčení. Stalo se to poprvé a pevně věřím, že to není naposledy,“ dodal Miroslav Donutil k natáčení.

6
fotek

Další články

Načítám