Hlavní obsah
Článek

Žádná česká zpěvačka si kvůli vzhledu a váhovým výkyvům „neužila“ tolik jako právě ona. Ewa Farna (31) to naštěstí bere s nadhledem a humorem sobě vlastním. Aktuálně je navíc v obdivuhodné formě!

Je s podivem, co všechno si fanoušci ke svým idolům občas dovolí. Příkrým soudům a „zaručeným“ tezím z jejich strany se v minulosti nevyhnula ani oblíbená zpěvačka. Jiní by se hroutili, ne tak ona. Hned několikrát je šikovným způsobem zhudebnila a využila jich ve svých projektech. A vždy s nimi slavila ohromný úspěch.

Ovací se jí dostalo i na premiéře snímku Zápisník alkoholičky. Tam dorazila jako host a pro řadu lidí byla její přítomnost velkým a hlavně milým překvapením. Film, v němž zazářila její výborná kamarádka Tereza Ramba (35), si nemohla a nechtěla nechat ujít. Však taky v průběhu večera došlo na slzy štěstí a dojetí, kterým zpěvačka dala volný průchod.

A tak nelenila, hodila se do gala a vyrazila do kina. V Lucerně z ní byli všichni paf! Bílý asymetrický outfit jí náramně slušel a celou ji rozzářil. Zlí jazykové tak měli i tentokrát smůlu.

Věční kritici už v souvislosti s Farnou začínají mít mrzení, protože jim zpěvačka nedává vůbec žádnou munici, ba právě naopak. Daří se jí na všech frontách. Je spokojená a šťastná, plná energie, což zdaleka ne všichni rádi vidí. Nad takovými lidmi, byť se rekrutují i z řad jejích fanoušků, ale obvykle mávne rukou. Dobře ví, že je nezmění, že musí začít oni sami.

Mnohem raději investuje svůj čas a energii do těch, kdo za to stojí. Ať už je to její rodina, přátelé, kolegové, a nebo fanoušci. Skvěle to bylo vidět i na zmíněné premiéře, kde Ewa jenom zářila.

6
fotek

Další články

Načítám