Hlavní obsah
Článek

Ničivé povodně, které letos trápí zejména severní Moravu, s napětím sleduje i Michaela Ochotská (39). Vzhledem k tomu, že bývalá hvězda Novy a její rodina žije v Bruntále, to ani moc nepřekvapí, ba právě naopak.

„Aspoň že na chvíli přestalo pršet a vysvitlo slunce,“ nechala se slyšet, když na instagram umisťovala momentku z okresního města, které zaplavila voda. Sílu ničivého živlu na jedné z fotek sledovala i se svým synem.

Vzhledem k tomu, co lidé v Moravskoslezském kraji aktuálně zažívají, není divu, že jsou vděční i za zdánlivé maličkosti. A že je po propršených dnech potěší polojasná obloha a sluneční paprsky.

„Obce kolem nás jsou na tom velmi špatně. Co se týče našeho bydlení, jsme naštěstí v pořádku, voda se k nám nedostala. Bohužel rodině dům voda zaplavila. Čekáme, až opadne, pak půjdeme pomáhat a odklízet škody,“ svěřila Super.cz Ochotská.

Je to právě Bruntálsko, odkud je hlášena první oběť letošních záplav. „Bohužel máme utonulého v řece Krasovka na Bruntálsku,“ uvedl policejní prezident Martin Vondrášek bez dalších podrobností pro Český rozhlas.

Nejen Ochotská tak nyní věří, že to nejhorší má těžce zkoušený region za sebou a situace v kraji už se bude jen zlepšovat.

Další články

Načítám