Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) schytává jeden hejt za druhým od veřejnosti i fanoušků za to, že veřejně pranýřovala Dominiku Mesarošovou (39). Agátu a Dominiku pojilo letité přátelství. Přesto se do ní bez jediného důkazu pustila ve společném podcastu s Ornellou Koktovou (31) za to, že jí Dominika neřekla o vztahu s Jaromírem Soukupem (55). Údajný vztah Dominika později oficiálně dementovala.

Mesarošová se s Jaromírem Soukupem vracela stejným letem ze španělské Malagy. Objevily se proto spekulace, že ti dva spolu něco mají a Agáta na údajném vztahu postavila bez důkazů svůj placený podcast. „Jestli je to pravda, zasáhlo mě to a Dominika je fakt prase,“ nechala se mimo jiné slyšet prostořeká Agáta.

A i když se později ukázalo, že o žádný vztah mezi Jaromírem a Dominikou nejde, influencerka se nedokázala omluvit, ba co víc, stále si stojí za svým. Tvrdí, že se snažily Dominice zavolat, ta ale nebrala telefon a nereagovala na SMS zprávy. S Dominikou dodnes nemluvila.

„Ornella jí zavolala ze svého čísla před natáčením. Já jsem jí také volala před natáčením, a pak jsem jí dokonce ještě po natáčení psala, protože Dominika mi furt říkala, že jsme kámošky od patnácti, tak jsem jí napsala, že takhle se kámošky od patnácti nechovají. Bez toho, aby se ozvala Ornelle nebo mně, dala vyjádření, takže nevím, čí je to hra a s kým,“ řekla nyní v živém vysílání Hanychová.

„Haló… Nereagovat na zprávy a nezvedat dva dny kamarádce telefony je prostě divný, není to kamarádské,“ dodala rázně Ornella.

„Ještě si Dominika zamkla profil, aby měla víc sledujících. Tleskáme, gratulujeme. A na nás se útočí, že na tom vyděláváme,“ opět se opřela do své dnes již bývalé kamarádky Agáta.

Dominika prý ale dostala jedinou zprávu, a to, že má brát telefon, že jí bude volat z podcastu. Co se týče profilu, ten má zamčený již dva roky.

„Dle mého názoru mají telefonické i SMS komunikace zůstat soukromé, odmítám být nápomocná byznysu postaveném na drbech a spekulacích, bez ověření pravosti informací,“ okomentovala situaci Mesarošová.

Další články

Načítám