Hlavní obsah
Článek

Herečtí manželé Catherine Zeta-Jones (55)Michael Douglas (80) se narodili ve stejný den. Respektive, když Michael slavil své pětadvacetiny, jeho žena právě přišla na svět. Michaelovi a Catherine to ovšem klape už úctyhodných šestadvacet roků, a přestože si prošli krizí, ustáli ji se ctí a patří mezi nejoblíbenější hollywoodské páry všech dob. A nyní si i vzájemně popřáli k jejich významnému jubileu.

Zatímco kráska z filmu Zorro: Tajemná tvář sfoukla 55 svíček na dortu, její muž oslavil osmdesátku. A právě Catherine se rozhodla podělit se s fanoušky na instagramu o pořádně peprný snímek, na němž na sobě nemá vůbec nic. „V mém narozeninovém oblečku! Po více než pětadvaceti letech, co sdílím svůj narozeninový den se svým manželem, už mi došly nápady na dárky. Tohle je varianta dárku číslo dvě, golfové míčky byly varianta jedna… samozřejmě,“ připsala Zeta-Jones vtipně k černobílému snímku, na němž je zcela nahá.

Manželé si ale pochopitelně popřáli vzájemně i poněkud oficiálněji. „Vše nejlepší k narozeninám Michaelovi i mně! Tohle jsme byli my před pětadvaceti lety na naše narozeniny. Miluji tě celým svým srdcem,“ napsala ke společnému snímku herečka, která zároveň objasnila, že snímek vznikl v New Yorku a jeho autorem je jejich kamarád fotograf Jean Pigozzi.

Podobná slova volil i Michael směrem ke své milované ženě: „Má narozeninová sestro, miluji tě celým svým srdcem! Snad bude následující rok pro tebe tím nejlepším,“ připsal k jinému snímku své krásné manželky, na což mu Catherine opáčila: „Děkuji ti, miláčku.“

Catherine a Michael se brali v roce 2000, vychovávají společně dceru Carys Zetu Douglas a syna Dylana Douglase. V roce 2013 se rozešli, důvodem měl být stres a neshody, které vygradovaly během náročné léčby Michaelovy rakoviny v kombinaci s bipolární poruchou Catherine, ale následující rok se dali znovu dohromady.

Další články

Načítám