Hlavní obsah
Článek

K příležitosti vydání svého dlouho očekávaného alba 143 uspořádala Katy Perry (39) party ve West Hollywoodu a večírek to byl, zdá se, velmi divoký! Přestože nic jiného se u v poslední době rozvrkočené Katy nedalo ani očekávat, tou nejvíce rozvernou návštěvnicí akce nakonec byla legendární kráska z Pobřežní hlídky Carmen Electra.

Ikonická Carmen, která patřila v devadesátkách společně s Pamelou Anderson k nejoblíbenějším hvězdám nejen zmiňovaného seriálu, ale také například pánského magazínu Playboy, jako by po padesátce netratila nic ze svého sexappealu a v červených mini, pod nimiž měla originálně oblečený síťovaný overal, vypadala senzačně.

Carmen dokonce byla součástí programu jako umělkyně a společně s několika spoře oděnými muži předvedla show, která by se neztratila ani na erotickém veletrhu. Bývalá manželka basketbalisty Dennise Rodmana nebo kytaristy Red Hot Chili Peppers Davea Navarra navíc překvapila svým mladistvým vzhledem. Carmen skutečně jako by se vrátila o dvacet let zpátky a na rozdíl od své letošní účasti na akci People's Choice Awards vypadala úplně jinak.

Zastínit se ovšem nenechala samozřejmě ani hlavní hvězda celé party Katy Perry, která dorazila v dalším rozverném modelu. Komplet minisukně, podprsenky a vysokých rukavic se vzorem hadí kůže toho ani tentokrát příliš nezakryl.

Další články

Načítám