Hlavní obsah
Článek

Velmi nečekanou posilou v řadách modelek na velkolepé přehlídce Victoria’s Secret se stala Carla Bruni. Šestapadesátiletá brunetka, která se lidem vepsala do povědomí především jako bývalá první dáma Francie, během show, která se konala po šestileté pauze v úterý večer v New Yorku, vynesla decentní, ale přesto svůdný model v černé barvě.

„Je to velmi vzrušující a také ohromující, opravdu,“ konstatovala během sledování dění v zákulisí pro server Page Six manželka Nicolase Sarkozyho, která sama od konce 80. let patřila ke špičkám modelingového nebe. „Nikdo si nezvykne na chození po mole, bez ohledu na to, jak dlouho to dělal,“ dodala Bruni, která je především ve své zemi i oblíbenou hudebnicí.

V minulosti Bruni, která svého času učarovala i Micku Jaggerovi, pracovala pro velké módní domy jako Chanel, Versace, Galliano, Dior, Givenchy nebo Saint Laurent. Pro módu má stále slabost, ale přehlídek se účastní už pouze jako host sedící pravidelně v první řadě.

„Je to skvělá zábava, stát se andílkem. Budu mít křídla! Lituji jen toho, že tu není můj manžel. Dostal by infarkt,“ řekla Bruni s odkazem na svého muže, bývalého francouzského prezidenta, který stál v čele země pět let, do roku 2012.

7
fotek

Další články

Načítám